Seuraa

Tuomarit

Yhteistyökumppaneiden tuomarit arvioivat projektit ja päättävät niiden hyväksymisestä mukaan kilpailuun. He myös auttavat sinua kehittämään ideaasi valmiimmaksi ratkaisuksi sekä avustavat sinua myös sen esittelyssä.

Yhteisö

Karri Virtanen

Karri Virtanen

Toimitusjohtaja, Talokeskus Oy

Karri Virtanen perusti Agenteq Solutions Oy -softatalon vuonna 1999. Yrityksen päätuote oli Tampuuri-kiinteistötietojärjestelmä. Tänä päivänä Tampuuri on alansa markkinajohtaja, ja järjestelmällä hallinnoiduissa kodeissa asuu, työskentelee ja harrastaa 1,9 miljoonaa suomalaista. Karrin erityisosaamista ovat strateginen johtaminen, johtamisen tietomallit ja kiinteistöliiketoiminta.

”Ulos boksista, arkiset toistuvuudet, monistettavuus ja kestävät ratkaisut.”

Juha Raitanen

Juha Raitanen

Head of Business Operations, Talokeskus Oy

Juha Raitanen työskentelee Tampuuri Ohjelmistot -liiketoimintayksikön johtajana. Juhalla on pitkä kokemus ohjelmistoalasta ja yrittämisestä. Hän on suorittanut useita korkeakoulututkintoja, joista viimeisin on kauppatieteiden maisterin tutkinto Turun yliopistosta vuodelta 2013. Juhan erityisosaamista ovat tietojärjestelmät, tietokannat ja johdon raportointi.

”Tuokaa rohkeasti ideoita esille, epäonnistumista ei pidä pelätä. Toivottavasti löydätte uusia näkökulmia asukkaiden ja kiinteistöalan palveluihin.”

Talous

Kristian Luoma

Kristian Luoma

Head of New Business Development, OP Ryhmä

Kristian Luoma työskentelee OP Ryhmässä kehityspäällikkönä. OP:ssa Kristian on vastannut palkitusta Pivo-mobiililompakosta, joka tähtää Suomen suosituimmaksi mobiililompakoksi. Aiemmin Kristian on työskennellyt start-upeissa sekä erilaisissa johto- ja kumppanuustehtävissä Nokialla. Urallaan hän on ollut mukana kehittämässä tuotteita miljoonille käyttäjille.

”On vain yksi keino tietää, voiko onnistua: kokeilla. 100 % asioista joita ei kokeile, ei etene mihinkään. Joten on äärettömän paljon todennäköisempää onnistua, jos aloittaa.”

Irma Hyvärinen

Irma Hyvärinen

Liiketoimintajohtaja, OP Ryhmä

Irma Hyvärinen vastaa Turun Seudun Osuuspankin asiakaskokemuksen, asiakkuuksien ja myyntikanavien kehittämisestä ja johtamisesta. Digitaalisen liiketoiminnan suunnittelu ja käyttöönotto on hänen erityinen vastuualueensa. Irma vastaa myös pankin henkilöasiakasliiketoiminnan kehittämisestä ja johtamisesta sekä Turun Seudun OP-Kiinteistökeskuksen liiketoiminnan kehittämisestä. Hän on työskennellyt finanssipalvelujen parissa koko työuransa ajan.

Arjessa Irmaa inspiroivat pilotit, kokeilut ja uudet elämykset.

Taina Lehtola

Taina Lehtola

HR-asiantuntija, toimitusjohtaja, Legioona Oy

Taina on työskennellyt 20 vuotta opiskelijoiden ja vastavalmistuneiden rekrytoinnin parissa, ja nuorten työllistyminen onkin lähellä hänen sydäntään. Legioonassa hän on paiskinut töitä 11 vuotta, ja tekee sitä tänä päivänä yrittäjäpohjalta. Koulutukseltaan Taina on KTM Turun kauppakorkeakoulusta.

IOT

Kimmo Ahvenlampi

Kimmo Ahvenlampi

Business Development Manager, Enterprise Offering, TeliaSonera Finland

Business Development Manager Kimmo Ahvenlampi on kiinnostunut erityisesti esineiden internetistä (IoT). Tampereen teknillisestä yliopistosta valmistunut Kimmo on työskennellyt myös johdon konsulttina. Telia-Soneralla Kimmo kehittää olemassa olevaa ja uutta IoT:ta B2B-portfolion ympärille. Hän myös vastaa M2M in a Box -tuotteesta Suomessa.

”Kun ajatellaan uusia innovaatioita, niin joskus juuri ’tarpeeksi hyvä’ on se mitä tarvitaan.”

Marko Lepola

Marko Lepola

Head of New Businesses, Enterprise Offering, TeliaSonera Finland

Marko Lepola keskittyy työssään digitalisaation vaikutuksiin yrityksissä sekä uusien kaupallisten avausten kehittämiseen pilvipalveluihin, IoT-ratkaisuihin ja tietokeskuksiin liittyen. Hän työskentelee myös data-analytiikan ja -visualisointien parissa. Markolle tärkeitä ovat notkeat start-upit, yhteiskehittäminen, ketterä kehittäminen sekä niiden kulttuuriset vaikutukset.

Energia

antto

Antto Kulla

kehityspäällikkö, Turku Energia Oy

Antto Kulla työskentelee kehityspäällikkönä Turku Energia Oy:ssa. Hänen erityisosaamistaan on uudistuva energia, IT-ratkaisut, älykkäät energiajärjestelmät (älykaupungit, älykoti ja älyverkot), energiatehokkuus, sähköliikenne ja latausjärjestelmät.

”Usein arvokkaita innovaatioita ovat sellaiset, jotka eivät täysin mullista tiettyä ratkaisua, mutta tarjoavat uuden ajattelutavan kautta tarjoavat asiakkaalle paljon hyötyä tai helppoutta.”

Ismo Aaltonen

Ismo Aaltonen

Kiinteistöjohtaja, Turun Ylioppilaskyläsäätiö

Ismo Aaltonen on Turun Ylioppilaskyläsäätiön kiinteistöjohtaja. Ismoa innostavat energiatehokkaat uudisrakennus- ja perusparannushankkeet. Näistä esimerkkinä toimivat muun muassa opiskelija-asuntokohde Ikituurin maalämpö ja Haliskylän perusparannuskohteen lämmitysjärjestelmän uusiminen hybridijärjestelmäksi. TYS haluaa eturintamassa kokeilla, kuinka pitkälle ekologisen rakentamisen voi viedä. Uusimman asuntokohteen, Aitiopaikan, rakentaminen käynnistyy ensi syksynä. Kohteeseen harkitaan esimerkiksi aurinkopaneelien ja -keräimien asennusta.

Avoin

Reijo Svento

Reijo Svento

Konsultti, RPS Consulting
Oikeustieteen maisteri

Reijo Svento on työskennellyt toimitusjohtajana Suomen Tietoliikenteen ja tietotekniikan keskusliitossa FiComissa vuosina 2000-2015. FiCom on ICT-alan edunvalvoja ja yhteistyöjärjestö. Reijo on myös ollut jäsenenä useissa komiteoissa, hallituksissa ja työryhmissä sekä järjestämässä yhtä Suomen ensimmäisistä innovaatiokilpailuista, jonka FiCom toteutti yhdessä Innovaatiomestareiden kanssa. Jäätyään eläkkeelle Ficomista Reijo Svento on työskennellyt konsulttina ICT-sektorilla.

”Itseäni ovat säväyttäneet eniten nopeasti toteutettavat helppokäyttöiset ja kohtuuhintaiset innovaatiot, joista käyttäjä kokee aidosti saavansa hyötyä.”

Kalervo Haverinen

Kalervo Haverinen

Toimitusjohtaja, Turun Ylioppilaskyläsäätiö

Kalervo Haverinen on toiminut nyt kolme vuotta Turun Ylioppilaskyläsäätiön toimitusjohtajana. Koulutukseltaan hän on valtiotieteen maisteri Helsingin yliopistosta. Aikaisemmin hän on työskennellyt mm. Suomen ylioppilaskuntien liiton pääsihteerinä, Suomen opiskelija-asunnot Oy:n toimitusjohtajana, ammattiliitoissa, Kunta-asunnot Oy:n toimitusjohtajana sekä asunto- ja viestintäministerin erityisavustajana. Vapaa-ajallaan Kalervo harrastaa laskettelua, liikuntaa ja musiikin kuluttamista.

”Arvostan erityisesti innovaatioita, jotka tuovat helpotusta arkipäivän elämään. Esimerkiksi parkki-, kartta- ja aikataulusovellukset ovat todella käteviä.”

Wearables

Mikko Sävilahti

Haltu Oy

Ilkka Hakkari

Haltu Oy

1 Seuraa

2 Tilaa uutiskirje

3 Pysy kartalla & hyödy